уторак, 9. септембар 2008.

Zastita od elektromagnetnog zracenja

ŠTETNA ZRAČENJA:Štetna zračenja deluju na ljudski organizam ometajući metabolizam i normalan rad ćelija i tako dovode do bolesnih stanja i tegoba. Ne postoji prostor u kome čovek radi, boravi ili spava u kome nema nikakvih štetnih zračenja. Najopasniji je uticaj zračenja na onim mestima gde se provodi najviše vremena: krevet i radno mesto. S obzirom na to da se ova zračenja ne mogu svesno uočiti, navodimo neke od simptoma pomoću kojih možete da ih prepoznate.
Na radnom mestu: nelagodan osećaj, teško disanje, nervoza, brzo umaranje, glavobolja, smetnje srčanog ritma, oscilacija krvnog pritiska; potreba za kafom ili cigaretom da se održi potreban ritam rada, posezanje za tabletama, sklonost bežanju s radnog mesta iz neobjašnjivih razloga; kod osetljivih osoba nežne konstitucije dolazi do vrtoglavice, ponekad i do gubitka svesti, čestih mučnina i povraćanja; s posla se uz normalan ritam rada odlazi u stanju potpune iscrpljenosti, razdraženosti.
Za vreme spavanja: nemiran, isprekidan i loš san, stenjanje, teško disanje, iako ste umorni ne možete da zaspite, dižete se umorniji nego što ste legli, grčevi ili hladnoća u udovima, trnci i ukočenost, smetnje srčanog ritma, noćne oscilacije krvnog pritiska. Najčešći izvori: dalekovodi, transformatorske stanice, radio-odašiljači, televizijski i mobilni odašiljači, radarski uređaji, kućni aparati, bežični i mobilni telefoni, kompjuterski monitori,
Sada postojo mogućnost zaštite uz proizvode koji imaju sertifikat od IGEF Zapadne Nemačke.
PXD Bio piramida stiti stambeni i poslovni prostor 154m2.
PXD Mobichip stiti od zracenja mobilnog telefona 96%.
064 350180950

Нема коментара: